x

Üretim Sahası

Ürün Tedariği ve Üretimi

Özellikle her ürünü kendi yetiştiği yöreden temin etmeye çok dikkat ediyoruz. Kayısıyı Malatya’dan, cevizi Kahramanmaraş’tan, fıstığı Gaziantep’ten, fındığı Giresun’dan, bademi Datça’dan, kabak çekirdeğini Nevşehir’den, leblebiyi Denizli’den, inciri Aydın’dan, dut kurusunu Elazığ’dan ve siyah kan üzümünü Kilis’ten özel olarak hazırlatıp alıyoruz. Nişantaşı Güven Kuruyemiş olarak her daim, her yörenin en özel ve kaliteli ürünlerini satmayı hedefliyoruz. Paket ve ambalaj, kuruyemiş için en önemli unsurdur. Taze olarak saklanması için tercih ettiğimiz kilitli poşet ve yurtdışı için ürettiğimiz özel vakumlu ambalajlar Güven Kuruyemiş’in vazgeçilmezleridir. İthalatçı firmalar aracılığıyla Türkiye’de yetişmeyen ürünlerin alımını da yurtdışından yapıyoruz. Bunlar arasında yaban mersini, altın çilek, blueberry, ananas kurusu ve hurma çeşitleri bulunuyor.

Ürün Hazırlama Teknikleri

Arnavutköy'de bir imalathanemiz var. 1000 metrekarelik alana yayılmış olan imalathanemiz, günlük 1500 kilogram ürün ayıklama, kavurma ve paketleme kapasitesine sahip. Ürünlerimizin hepsini özenle seçiyor ve özel bir teknikle kavuruyoruz. Kavurduğumuz bütün ürünler numuneler halinde defalarca analizlerden geçerek, tuzlu ürünlerde tuz oranının ve kavurma derecesinin uygulaması ve tuzsuz ürünlerde de aynı şekilde kavrulma dereceleri analiz edilerek belirleniyor.

"HER ZAMAN KALİTELİ HER ZAMAN TAZE"